Försäljning Exploateringsmark, Zgorzelec, Dolnoslaskie, Polen, Lagow

Försäljning - Cod. 13126

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 40000 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Din tyska och / eller Polen medarbetare skulle vara intresserad av den kommersiella mark-tarmkanalen som finns för närvarande tillgänglig.
PLATS:
Det landområde ligger fyra hektar i Zgorzelec, nära Lagow, och är fyra kilometer från den tyska gränsen staden Görlitz.
Inte längre bemannad av tyska eller polska myndigheterna, gränsövergångar är okomplicerade utan stopp och goda vägförbindelser till Tyskland.
UTMÄRKT investeringsmöjlighet:
Det landområde ligger mindre än en kilometer från en befintlig välkänd och blomstrande marknad. Ansedda kommersiella företag såsom Real, tyska Supermarket, Carfor franska Supermarket, Plaza från Israel, Costorama engelska, Leroy Merlin franska, Eden Centre polska, liksom den Kouflan tyska stormarknaden trivs i denna kommersiellt etablerade affärsområde. Ansedda företag och blomstrande marknaden gör denna mark-tarmkanalen en viktig fastighetsinvesteringar.
I nära anslutning till en mångkulturell gemenskap, är denna bit av fastigheter inställd för utveckling. Platsen för den här egenskapen gör det främsta för företag eller kommersiell tillväxt med etablerade kommersiella trafik. Kommersiell utveckling pågår inom närhet till detta block av mark, vilket gör den perfekt för omedelbar omstrukturering för att möta behoven hos köparen.
Prissatt för att sälja:
Att köpa rätt bit av egendom är ett av de viktigaste besluten som man kan göra, och denna bit av egendom kommer att bli en utmärkt investering val. Blocket av mark är redo att sälja samt prisvärd och utvecklas; kommer utan tvekan att dra investeraren.
Perfekt för ett köpcentrum eller kontorskomplex, och varierat tillräckligt för en detaljhandel, är den här egenskapen redo för köparen att vidta omedelbara besittning och börjar sitt projekt. Detta land verkar passa mycket bra med dina aktiva intressen i Polen och som ett komplement till dina tillgångar i Tyskland.
KONTAKTA:
Tveka inte att kontakta mig med några frågor som du kan ha när det gäller markkanalen. Jag kan ge dig detaljerad information om fastigheten och det samhälle där marken är belägen.

Jag representerar ägare som är min fru och hennes syster som bor i Polen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB