Försäljning 1:a, Ladek Zdroj, Dolnoslaskie, Polen, ul. Powstancow Wielkopolskich

Försäljning - Cod. 42731

  • Typ: 1:a
  • Område: 37 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 3

Letar du efter en liten lägenhet i ett lugnt bergsområde på den polsk-tjeckiska gränsen? Letar du efter ett billigt ställe att dagligen leva på din pension?

En central lägenhet på 37m² med en inbyggd balkongnisch, belägen på tredje våningen i ett fyravåningshus på St. Powstancow Wielkopolskich i staden Ladek-Zdroj. 7 år efter en allmän renovering, där fönster och dörrar byttes, VVS från stigare och lagad el. Under 2018 installerades tre öppningsbara fönster på balkongen, vilket förbättrade lägenhetens termiska egenskaper och ökade dess användbara yta från 33m² till 36m² (röda och gröna färger på planen).

Byggnadens fasad efter termisk modernisering. Lägenheten håller värmen även i hårda fjällvintrar.
Används ibland av 1 person. Till lätt förfriskning. Lägenheten består av:
- kök
- badrum med toalett
- förrum (hall)
- sovrum
- ett vardagsrum med balkong
Fönster i söderläge.
Till lägenheten hör en källare på 4m².
Lägenheten säljs med möbler och hushållsapparater (gasspis, kyl, mikrovågsugn, tvättmaskin och TV) - som på bilderna. Möjlighet att ansluta till kabel-tv och internet.

Fastigheten förvaltas av en mindre bostadsrättsförening.
Blocklägenheter byggdes 1981 och genomgick termisk modernisering 2005. Trappan är renoverad 2016.

Fullständig äganderätt och fastighetsbok.
Den nuvarande hyran är 75 £ med 1 person som använder lägenheten.
Om engångsbelopp för centralvärme, vatten och dess uppvärmning, avloppshantering och kommunalt avfall minskas, är hyran 55 £. Värmefördelare, mätare på vattenventiler och en gasmätare är trådlösa - samlaren läser av resultaten utan att gå in i lägenheten.

Parkeringsplatser finns framför kvarteret (norra sidan). Bostadsrättsföreningen har en inhägnad invändig parkering med infartsport från, så du behöver inte oroa dig för platsbrist för din bil. Det finns en dagis och gymnasieskola, och i närområdet, ett postkontor, bankomat, apotek, många butiker - när det gäller daglig logistik är det en stor bekvämlighet.

Ladek-Zdroj är en sömnig kurort med många pooler, termiska och manuella rehabiliteringstjänster etc. Här kan du verkligen förbättra din hälsa, samt vila och ladda batterierna. För vinterturer finns en skidbacke med skiduthyrning och en fiskrestaurang. Längdskidåkningsspår markerade och underhållna i de omgivande bergsskogarna. Skidorten Czarna Gora ligger 13 km med bil från Ladek-Zdroj. Under vår- och sommarsäsongen erbjuder Ladek många kulturfestivaler, utomhusutställningar och konserter. Restaurangen Stawy Biskupie kommer att behandla dig med färsk fisk på vägen till den botaniska trädgården - "Arboretum" som ligger i skogsdalen i St. Hedwigs källa. Det är en idealisk plats för varma sommardagar, där det finns ett ovanligt, svalt, fuktigt mikroklimat. Hundratals kilometer av turistvägar sträckta på den polsk-tjeckiska gränsen kommer att göra ont i benen.
Du kan gå till berget Snieznik (1425 m över havet) till fots (20-25 km från Ladek), och på vägen koppla av vid den öppna poolen i Stara Morawa eller besöka björngrottan i Kletno. Många klätter- och repklippor finns i området. Lägenheten är därför en idealisk utgångspunkt för många attraktioner både i området och i Kłodzko-dalen, såväl som till Tjeckien.

Om du letar efter en investeringsfastighet för att skydda ditt sparande mot inflation har du kommit till rätt plats.
Om du investerar i fastigheter för korttidsuthyrning är lägenheten värd lånet. Men om du vill ha en egen hörna i bergen, bara för dig själv, då...

Kontakta mig gärna.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB