Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Sobótka, Dolnoslaskie, Polen, Sulistrowiczki, ul. Parkowa 3, 55-050, Sobótka

Försäljning - Cod. 42987

  • Typ: Övrigt (Kommersiellt)
  • Område: 1245 m²
  • Antal rum: 16
  • Våning: 3

EN VÄLKÄND OCH OMTYDAD "ZIELONE WZGÓRZE" EGENDOM
I ŚLĘŻA-MASSIFET I NEDRE SLESIEN (POLEN)
RESTAURANG BRYGGERI HANTVERK GÄSTHUS

EN UNIK PLATS
"Zielone Wzgórze" är en turistanläggning belägen i det legendariska bergsmassivet Ślęża (från latin Silensi 1017, Sobótka mellan åren 1945-1948, och på tyska Zobtenberg) i Sulistrowiczki, på Parkowa 3 Street, i Lower Silensia kommun. Polen. Ślęża-massivet är en plats för vila, avkoppling och rekreation inte bara för invånarna i Wrocław och Świdnica utan också för turister från Polen, Tjeckien, Tyskland och andra europeiska platser.
TURISTATTRAKTIONER
Bergsvandringsleder och cykelvägar, berg, skogar, bäckar, källor, stenbrott och klipputgrävningar, utsiktsplatser, en vattenreservoar, monument från slavisk kultur (ikoniska skulpturer och stenbankar) och mer på:
www.zielonewzgorze-sulistrowiczki.com
www.sleza.sobotka.pl/gora-sleza
Zielone Wzgórze-anläggningen har varit i drift kontinuerligt i 10 år. Under den tiden har det utvecklat sitt eget igenkännliga kunnande, som det är tack vare lokalt, kreativt kök baserad på lokala produkter, ett hantverksbryggeri och boendeplatser omgivna av grönska och sjungande fåglar. Restaurangen har två lokala produktcertifikat från Ślężanie LAG.
FASTIGHETENS TEKNISKA EGENSKAPER (Byggnadsår: 2012/2017)
Tomtarea - 1245,90 m2
Den totala ytan av byggnader - 516 m2
Byggnadens yta 1 - 137 m2
Byggnadens yta 2 - 222 m2
Byggnadens yta 3 – 157 m2
I området finns parkering för gäster, en utsiktsterrass, en pizzaugn, en öppen spis och en grön sommarträdgård vid bäcken med matplatser för ca. 120 gäster, rökeri och pergola.
Under våren och sommaren finns det totalt (trädgård + 3 restaurangrum) 260 matställen (140 inne i byggnaden). Anläggningen har elektrisk varmvattenuppvärmning och centralvärme (9,4 kWp solcellsanläggning), öppen spis, ledningsvatten, kommunalt avloppssystem, trådlöst internet och tillgång till en asfalterad väg.
BYGGNAD nr 1
Byggnaden ligger på en sluttning och har två våningar: bottenvåningen, som rymmer: ett hantverksbryggeri, ett grovkök och toaletter. Husen ovanför bottenvåningen: en entréhall, en
restaurangrum med öppen spis, en ledning som leder till nästa restaurangrum i byggnad nr. 2, ett industrikök med reservmöjligheter, ett pausrum för personal och en grovkök.
BYGGNAD nr 2
Det är en 2-våningsbyggnad. Bottenvåningen och första våningen rymmer restaurangrum med öppen spis, vardera för cirka 60 gäster. Rummen ansluter till byggnad 1 och 3.
BYGGNAD NR 3
Det är en 3-våningsbyggnad som fungerar som ett gästhus med 9 rum med badrum. Max antal personer i pensionatet är 25. Byggnaden har en trappa som förbinder byggnader nr. 2 och 3, en allmän toalett för gäster samt tekniska anläggningar (pannrum och sällskapsrum).
OLIKA MEN UNIK
Fastigheten ligger på en av de vackraste platserna i Polen - på södra sluttningen av Ślęża-massivet. Det är fortfarande en plats av sann natur med imponerande höjdskillnader och mjuka ängar. Restaurangen, bryggeriet och pensionatet är fullt utrustade och har alla nödvändiga tillstånd, godkännanden och koncessioner för att driva ett företag. Dessutom har platsen ett kvalificerat och professionellt team av anställda.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB