Försäljning Exploateringsmark, Wrocław, Dolnoslaskie, Polen, Powstańców Śląskich 12/26

Försäljning - Cod. 41853

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 376120 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 1

Urban projekt att utveckla. 10 €/m2 netto.

Vi är ägare och säljer direkt en tomt. Vi söker en eller flera investerare som är intresserade av att delta i ett projekt med en användbar byggyta på 120 000 m2.

Det ligger bredvid Wrocław (Polen) direkt tillgång till motorväg S5 (nyligen byggd), vilket kommer att förkorta restiden till cirka 20/25 minuter. ), Stad som valdes till den bästa europeiska turistdestinationen 2018.

Fastigheten har 376 000 m2 (266 000 m2 tätortsmark + 110 000 m2 av två sjöar).

Möjligheten att ansluta medel: vatten, el, gas (vid gas väntar vi på anslutningsvillkoren och kostnaderna).

Byggområde, kostnadsfritt och tredje parts anspråk, redo att utvecklas. Det enda som återstår är projektet och att få tillstånd.

Arkitekterna och besiktningsmännen är redo att börja arbeta med förprojekteringen och göra indelningarna. Vi har fullständig dokumentation, ekonomisk studie av projektet, markanvändningsplan, projektering av enskilda etapper, kostnadsuppskattningar, samt beräknade byggkostnader och beräknade vinster. Den utmärkta kommunikationen och lätta åtkomsten via motorväg och sedan via en riksväg gör hela området extremt attraktivt. Med en fasad till vägen på 1500 meter.

De närmaste omgivningarna är vackra skogar med en yta på mer än 500 hektar med en exceptionell rikedom av fauna och flora. Bredvid Baryczdalen med en yta på 87 000 hektar.

Inom en radie av 30 km är det totala antalet invånare cirka 1 200 000, vilket ger en stor försäljningspotential.

Wroclaw har blivit den sjätte snabbast utvecklande regionala ekonomin i Europa. En stad som håller på att ta slut i arbetslöshet.
Förutom de 150 000 studenterna (inklusive stipendiater och Erasmus) och nära 200 000 ukrainska arbetare i hela regionen, finns det mer än 150 000 anställda enbart inom tjänstesektorn (outsourcing, business service outsourcing, BPO) och det uppskattas att det finns mer än 200 000 under de kommande åren. Alla är potentiella bostadsköpare.

De tre viktiga pelarna i Polens ekonomiska tillväxt för att vara den största mottagaren av strukturfonderna i hela Europeiska unionen är utbildning, investeringar i infrastruktur och öppnande av marknader. All denna positiva miljö för affärsutveckling och tillväxt inom tjänstesektorn har motiverat spekulation i bostäder, med ökade hyres- och köppriser. Nu måste framför allt dessa potentiella köpare och de som redan bor i Wroclaw (som också är det), leta efter sina bostäder på marknaderna i utkanten av staden. Fastighetsexpansion (av dessa skäl) flyttar redan runt Wroclaw med en radie på upp till 40/50 kilometer. Denna cykel har redan upplevts i Europa för 20/30 år sedan och det är därför vi är medvetna om det.

Polen har en av de lägsta arbetslöshetssiffrorna i Europa och är det land i EU som har utvecklats mest ekonomiskt under de senaste 5 åren.


Vi är ett komplett arbetslag med professionella experter för att utveckla, leda, förhandla och utveckla marknadsföring och försäljning av hela projektet.


Om du är intresserad av ovanstående investering, ger jag dig gärna detaljerad information.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB