Försäljning Exploateringsmark, Wrocław, Dolnoslaskie, Polen, Powstańców Śląskich 12/26

Försäljning - Cod. 39274

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 376000 m²
  • Antal rum: 2000
  • Våning: 3

Mark till salu med en total yta på 376 000 m2 ligger i Polen och kostnaden för marken är 7 € / m2. Nettopris

Marken till salu, med en total yta på 376 000 M2, ligger i Polen och är avsedd för byggande av hyreshus, hus, kontor, köpcentrum, restauranger, skolor, utbildningsinstitutioner, idrottsanläggningar och fritidsanläggningar och tjänster; fritidsläger för ungdomar; sport- och underhållningsevenemang (bröllop, banketter); gårdar; ridklubbar; Hotell och andra byggnader.
En tomt med två sjöar med en total yta på 110 000 m2. Tomten är omgiven av en skog på 1 500 hektar. Landet ligger bara 30 kilometer från storstaden (700 000 invånare) och den gamla polska staden Wroclaw. Dessutom, inte långt från denna tomt (9 km) ligger staden Trzebnica (30 000 invånare), och ännu viktigare är tomten 10 minuter med bil från två huvudvägar som förbinder de stora städerna från Polen till varandra: A 5 (förbinder städerna Poznan - Wroclaw - Gdansk) och A 8 (förbinder Wroclaw - Warszawa).
Kostnaden för marken i är € 7 / m2. Nettopris
Jag har tabeller med ekonomiska beräkningar, en byggplan, uppdaterade prislistor, lönsamhetstabeller etc.
Vi har arbetat på Wroclaw sedan 2006. Vårt team består av högt kvalificerade specialister som är engagerade i att utveckla investeringar, förhandla med kommunen, följa med alla transaktioner och även hantera frågor relaterade till den juridiska genomförandet av transaktionen och få alla De nödvändiga licenser. Vårt team är det viktigaste, med vår omfattande erfarenhet, kunskap och kontakter strävar vi efter att göra de bästa projekten. Vi kan hantera projektet nu och i framtiden, för det är vårt jobb. Vi kan också hantera och kontrollera andra typer av investeringar eller företag i Polen.
Om du inte är en direkt köpare, men har en potentiell köpare, tveka inte att kontakta oss för att förhandla. Jag väntar på ditt svar och ytterligare samarbete.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB