Försäljning Byggnad, GDYNIA, Pomorskie, Polen, ul. Legionów

Försäljning - Cod. 40229

  • Typ: Byggnad
  • Område: 606 m²
  • Antal rum: 15
  • Våning: 4

Strandbälte. Ett hus på gränsen till Orłowo och Redłowo för en stor familj eller företag, nära havet och stranden.

Fastigheten ligger i Redłowo, ett väl anslutet distrikt i Gdynia, cirka 3,5 km från centrum av Gdynia. I omedelbar närhet finns en busshållplats, SKM-station, affärer, skola, dagis, banker, klinik och sjukhus. Redłowo är ett välskött, lugnt och rymligt distrikt med utmärkt kommunikation och brist på trafikstockningar. På ett avstånd av 400 meter från fastigheten, Landscape Park, genom vilken vi når klipporna och stranden.


En tomt på 552 m2,

hörn, en granne, inhägnad, med två ingångar.

Området runt är mestadels belagt med mörka kullstenar, flera parkeringsplatser. Planterade barrträd året runt så att du kan njuta av den unika utsikten från fönstren året runt.


Byggnaden byggdes 2008 baserat på ett enskilt projekt, beläget i buffertzonen i Tricity Landscape Park.

Den totala ytan är 606 m2.

användbar yta på 465 m2.

Tomtyta: 160,3 m2

Hög standard för byggnad, intressant, rumslig interiörlayout med fantastiska arrangemang.
Huset består av 4 oberoende våningar, varje nivå har en oberoende ingång.

För närvarande används de två lägsta nivåerna för att bedriva betalda aktiviteter.

På de två övre våningarna finns 2 stora, ljusa, rymliga, oberoende, moderna lägenheter med en yta på över 100 m2 vardera.

Lägenheten på 1: a våningen (ca 100 m2) består av ett stort, öppet vardagsrum med öppet kök och loggia utgång, sovrum med garderob, kontor och badrum.

Lägenheten på översta våningen är ett stort, över 50 meter vardagsrum med en vacker öppen spis, öppet för ett stort, ljust kök, 2 sovrum och ett badrum. Vardagsrummet har också tillgång till en liten loggia. Yta cirka 100 m2

Varje lägenhet har ett utrustat kök, bra hushållsapparater. PVC-fönster, uppvärmda golv i badrum och kök i 2 lägenheter.


En hög standard för inredning i hela byggnaden. Alla rum fodrade med paneler eller plattor, rena, snygga, ständigt uppdaterade.

Utställningen av byggnaden från öster, söder och väster, mycket ljus. Byggnaden är isolerad med ett 15 cm skikt av polystyren, ett energiprestandacertifikat har nyligen gjorts, byggnaden uppfyller gällande standarder, är mycket välisolerat och ekonomiskt.

På de nedre våningarna pågår för närvarande aktivitet, det är möjligt att ta över (betyg över 9 poäng vid bokning com). Bottenvåningen är en korridor, 5 rum och 4 badrum. Nivån har en oberoende ingång till byggnaden. Den nedre bottenvåningen har också en oberoende ingång till byggnaden, den har två rum med badrum, ett två-rum / övergångsrum / toalett, tvättstuga och tvättstuga.

Att byta varje våning för bostadsändamål är enkelt på grund av antalet badrum och separata ingångar till byggnaden.

Det är möjligt att ta över ett företag med en kundbas - du kan finansiera ett lån eller få ekonomiskt oberoende. Du kan också ändra arrangemanget av rum för alla ändamål, möjligheterna är enorma. En fastighet med stor potential för flera familjer eller personer som letar efter investeringsmöjligheter.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB