Försäljning 1:a, GDYNIA, Pomorskie, Polen, Bydgoska 5A

Försäljning - Cod. 40168

  • Typ: 1:a
  • Område: 57 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Till salu - ny lägenhet i det prestigefyllda komplexet som heter Silva. Ett förverkligande av topputvecklaren Invest Komfort.

Lägenheten är perfekt belägen mellan en stor skog, centrum och det viktiga köpcentret Riviera. En ikon i Gdynia. Det är lättillgängligt med bil och kollektivtrafik (tåg, buss och vagn). Bara 15 minuters promenad från havsväggen och 7 min från den nya Gdynia Central Park.

Fastigheten ligger på andra våningen i en modern och ny byggnad bestående av 6 våningar. Lägenhetens totala yta är 59,6 m2 inklusive en rymlig balkong. Den användbara ytan är 57,4 m2.

Utrymmet är arrangerat enligt följande:
+ ett rymligt vardagsrum med öppet kök 28,1 m2
+ en hall 6,1 m2
+ ett vackert sovrum 10,7 m2
+ ett funktionellt badrum 4,6 m2
+ från vardagsrummet och köket finns tillgång till balkongen 7,9 m2. Denna balkong har helt justerbar glas, så att bostadsområdet kan utökas.

Lägenheten har en sydlig exponering och alla rum har ett fönster. Det är mycket ljus och det är en fin utsikt över stadens centrum och den gröna zonen.

Lägenheten är färdig skal, men av hög nivå.
Ett exempel på den slutliga finishen ingår i de ytterligare fotona. Vid behov kan den nuvarande ägaren hjälpa köparen att välja och genomföra finishen.

Fastigheten har också ett förråd (3,3 m2) och en underjordisk parkeringsplats. Ytterligare 8 000 euro debiteras för detta.

Silva-komplexet har också en exklusiv privat fitnesszon med gym, bastu och mötesrum. Endast tillgängligt för invånare. Dessutom är komplexet helt inhägnad och det finns säkerhet på plats dygnet runt.

Denna lägenhet är lämplig för användning som en pied-à-terre, permanent bostad eller som en investering. Den är lämplig för singlar, men också för par.

Kontakta oss för mer info eller besök.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB