Försäljning 1:a, SOPOT, Pomorskie, Polen, ul. Armii Krajowej

Försäljning - Cod. 39201

  • Typ: 1:a
  • Område: 42 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 0

En solig 2-rums-lägenhet i det vackraste och gröna området i Sopot - Polens sommarsemesterort. Bara ett steg från skogen, 10 minuters promenad till anläggningens mest populära promenadområde - Monte Cassino, 15 minuters promenad till sandstranden och den längsta träpiren i Europa - Molo. Sopot ligger 15 minuters bilresa från Gdańsk flygplats. Det är baserat mellan Gdańsk och Gdynia och är därför en perfekt plats för avkoppling, sightseeing och shopping.

Lägenheten ligger på bottenvåningen med en mysig trädgård, parkeringsplats i garagesalen och ett förråd i källaren. Det är baserat bredvid 24/7 säkerhet, gym och bastu.

Projektet av en begåvad inredare garanterar rymlig och lätt atmosfär i kombination med hyggen och material av hög kvalitet. Vardagsrum med fullt utrustat kök öppnar uteplats i trädgården, stor hall leder till sovrummet och badrummet med fönster och rymlig dusch.

Stora trädörrar och fönster. Varma trägolv. Alla möbler av trä, specialbyggda. Indonesiska tillägg som stor träspegel ovanför chillout-zonen i vardagsrummet, mörkt trä soffbord och badrumspegel. Varje detalj är viktig här. De olika belysningarna gör det enkelt att förändra atmosfären.

Lägenheten är fullt utrustad med kyl, frys, ugn med mikrovågsugn, tvättmaskin, tvättmaskin och 3D-tv.

En perfekt investering eller ett färdigt bostadsområde i det mest önskvärda området - Vattumannen. Försäljning möjlig från 1.01.2020. Kontakta mig för mer information.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB