Försäljning 2:a, Międzyzdroje, Zachodniopomorskie, Polen, Gryfa Pomorskiego

Försäljning - Cod. 37863

  • Typ: 2:a
  • Område: 88 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 0

Om du letar efter en lägenhet i en badort och samtidigt värdesätter du lugn och ro, då är detta erbjudande bara för dig!

AQUAMARINA Międzyzdroje är ett komplex av sex mysiga bostadshus omgivna av ett skogsområde som omfattas av Natura 2000-programmet, bara 150 meter från stranden. Tack vare detta kan du alltid räkna med lugn och ro, oavsett säsong. En ytterligare fördel är den direkta övergången till strandpromenaden som leder till stadens centrum. AQUAMARINA-komplexet innehåller också ett rekreationsområde runt anläggningen (ett volleybolls- och fotbollsplan, en lekplats för barn), en reception och ett underjordiskt garage, allt i ett slutet område. Tack vare 24-timmars säkerhet behöver du inte oroa dig för säkerheten.

 

Lägenheten ligger på bottenvåningen. Entré genom en stor hall, där det finns en nisch med möjlighet att göra en inbyggd garderob. Direkt tillgång till ett rymligt vardagsrum med pentry, som tänds hela dagen med stora terrassfönster. Från rummet direkt tillgång till en stor terrass (24 m2) med utsikt över skogen, vilket gör att du kan koppla av i naturens natur efter en dag i solen. Den breda korridoren förbinder vardagsrummet med två rymliga sovrum och ett badrum. En extra fördel med lägenheten är ett stort urtag i korridoren med möjlighet att bygga en garderob och en separat gästtoalett. Hela lägenheten har blivit uppdaterad och nyutrustad så att den är klar att användas från inköpsdatumet och kräver inga ekonomiska kostnader!

En bekväm och modern lägenhet i en av de mest populära badorterna i skogen av integritet, är inte bara en idealisk semesterlägenhet för dig och din familj. Det är också en bra investering som gör att du kan tjäna hyresintäkter. Det finns också professionella bostadsbolag på platsen som tar hand om allt på din vägnar! Vänta inte, ring idag och boka tid!

VARNING! Det finns möjlighet att köpa en parkeringsplats under byggnaden, för PLN 50 000.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB