Försäljning 2:a, Kolberg, Zachodniopomorskie, Polen, Grzybowo, Spacerowa

Försäljning - Cod. 33597

  • Typ: 2:a
  • Område: 45 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

TILL SALU - Lägenhet med balkong med en yta på 45 m2, som ligger på gården i Östersjö kustbyn Grzybowo. Detta är ett bra ställe att koppla av och en utmärkt investering mål. Ingången av komplexet sker genom automatiska grindar. Östersjön på gården är en klocka trygghet och ett omfattande övervakningssystem. För varje byggnad har en rymlig parkeringsplats. Dessutom finns hittar lekplatser och promenadvägar för äldre som vill finna frid. Bostäder helt anpassad för funktionshindrade - hissar och ramper. I närheten ligger den nödvändiga infrastrukturen: affärer, gastrononoczno - service och sandiga, bevakade stranden (600 meter i en rak linje).

Lägenheten ligger på 1: a våningen. Det har antywłamaniowne dörren och är lyxigt klar - förberedd för de mest krävande kunderna.

Hall mycket rymliga och ljusa. Golvet täckt med kakel stora. En av väggarna fodrade med stenar som ligger längre från toppen av den LED-belysning strukna. Det finns också en rymlig garderob gömd som en spegel, så att visuellt utökar utrymmet lägenhet. I hallen finns det också en rökdetektor och larm central enhet som är installerad i lägenheten.

Köket är kombinerat med vardagsrum. Köksinredningar förberedd för utveckling inkluderar bl a diskmaskin och ugn Bosh företag, Electrolux induktionshäll, huva Amica. Dessutom är lägenheten helt nya, och som är en garanti för en kyl-frys Samsung. Golvplattor i köket, på den del av salongen ligger medan modern mattan. Det finns också en larmdetektor för säkerheten för som är riktad mot dörrarna. Du hittar också roterande (360 grader) formad sits och hörnsoffa. Det hela kompletteras med en helt ny (garanti) Philips TV.

Sovrummet är mycket stor och bekväm säng med hög rygg. Det är på den bakre väggen markeras med halogener så att fred blir en unik stämning. Golv, paneler på väggen finns även en ny tv. I sovrummet finns en stor klädkammare flyttas.

Badrummet för att spara utrymme är ansluten till toaletten. Det hela är täckt med plattor (golvmatta av små plattor, väggarna i stora glasade). För att understryka den lyxiga lägenhet där hittar du en badtunna varumärke Gems. Badrummet är också LED strålkastare.

Sammanfattningsvis är sviten som ni kan se på bilderna mycket ytterligare investeringar. Det finns en hel del ny utrustning, som fortfarande är under garanti. Det har stöldskyddsutrustning och ligger i en gated community.

Att förhandla fram ett rimligt pris. Erbjudandet kommer från ägaren - du undvika att betala provision. Jag uppmuntrar dig att kontakta oss och titta på fastigheten.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB