Försäljning Badort, Rewal Trzęsacz, Zachodniopomorskie, Polen, Trzęsacz Wczasowa

Försäljning - Cod. 42193

  • Typ: Badort
  • Område: 75 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 0/1

Vi erbjuder parhus till salu, 600 meter från stranden i Trzęsacz. Komplexet omfattar 15 tvårumsbyggnader. på en tomt om 9 885 m2.
När du köper en fastighet - ett parhus - blir du ensam ägare till den. Du blir även delägare i tomt och gemensamma delar. Du kommer att ha ett separat område för ditt exklusiva bruk - det är en trädgård och din parkeringsplats bredvid huset.
Som en del av det gemensamma området har du rätt att använda väg, lekplats, lekplats, simbassäng och plaskdamm. I det gemensamma området finns en bar och reception. Separationen av baren som en gemensam del är en garanti för detta sätt att använda denna egenskap. Det gör att du och dina gäster alltid har möjlighet att använda den gastronomiska tjänsten i närheten. Receptionen erbjuder möjlighet att hyra.
Operatören sluter ett gemensamt förvaltningsavtal och ett hyreskontrakt med dig.
Vi uppskattade avkastningen till 7 % per år.
Gården har utformats med särskild uppmärksamhet på användarnas bekvämlighet. När man tittar på innervägen ser man inte hela gården, bara grönska vars öar naturligt bromsar trafiken.
Den låga andelen byggnader (under 20 %) ger användarna komfort och en känsla av intimitet. Innerväggen mellan byggnaderna är dubbeltjock vilket ger ljudisolering.
Du kan välja mellan tre typer av byggnads exteriör fasad. I köket kan du välja en variant med en ö eller ett pentry. En stor mängd inglasning riktad mot din trädgård ger en känsla av rymd och kontakt med naturen.
Den fristående lokalen (1/2) av parhuset) har 78,5 m2 total yta, 74,3 m2 användbar yta. Terrassen vid huset är 27 m2, tomtens yta för eget bruk av ägaren från 238 till 248 m2 (beroende på vald byggnad).
Modern uppvärmning med värmepumpar. Byggnaderna är anpassade för installation av eldstad (för kunder på 1:a etappen ingår eldstad i priset!).
Byggandet av gården Rest Village är uppdelat i tre etapper.
Etapp I pågår just nu - uppförande av tvårumshus 1AB, 2AB, 3AB, 4AB, 5AB.
SLUTFÖRANDE av investeringen är planerad till augusti 2023.
Om du inte har tid att slutföra finputsningen gör Rest Village det åt dig. Vi presenterar tre möjliga projekt och genomförandepriser Mer information om dödsboet på hemsidan

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB