Försäljning Hotell, Cracovia, Małopolskie, Polen, Paszkówka 37

Försäljning - Cod. 24182

  • Typ: Hotell
  • Område: 3000 m²
  • Antal rum: 41
  • Våning: 5

Paszkowka Palace ligger 30 km från den historiska stadskärnan i Krakow, i den lilla, charmiga byn Paszkówka. På ett område på 4,5 hektar, finns det två historiska byggnader omgivna av park i engelsk stil med sina romantiska gränder mer än 100-årig lind och avenbok. För mer information om fastigheter i www.paszkowka.pl/opis

Den största attraktionen av monumentet är ett magnifikt palats, som byggdes på artonhundratalet av Felix Księżarski i nygotisk, engelsk stil. Efter förödelsen av andra världskriget och den kommunistiska perioden var byggnaden helt återställd och sedan 1999 för verksamheten i ett lyxhotell och konferensanläggning.
Palatset har fyra våningar: bottenvåningen, två våningar och en vind som utgör mer än 2000m2 område. På bottenvåningen finns en mottagning hall, catering faciliteter med fullt utrustat kök, antik restaurang för 90 gäster, och en engelsk bar med plats för 40 gäster.
Den första våningen innehåller fyra rum och bankett - rum som kan rymma upp till 300 gäster, 3 kammare och modern lägenhet ägare, med en yta på 100m2. På andra våningen finns 10 rum med elegant inredning. Några av träden i natursköna omgivningar ligger fristående vinkällare. I enlighet med normerna i EU Palace Paszkówce är klassificerad som en fyra stjärnigt hotell.
Hotellet ligger gentemot slottet i en byggnad som ursprungligen byggdes som ett spannmålsmagasin. Efter renoveringen är det extra mottagningsanläggningar för slottet. Byggnaden har en yta på 900 m2, 5 våningar, 27 rum i standarden 3gwiazdek. På bottenvåningen finns ett gym, bastu och ekonomiska bas. Utanför medan utomhuspool med uppvärmd pool och jacuzzi. Strax bortom poolen förlänger grönområde på 1,5 hektar med en fiskdamm och skapade på ön. Pond definierar den södra gränsen av komplexet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB