Försäljning 1:a, Krakow, Małopolskie, Polen, Westerplatte 4/4

Försäljning - Cod. 40167

  • Typ: 1:a
  • Område: 80 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 1

Krakow, till salu: en hög standardlägenhet, första våningen i ett nittonhundratalets hyreshus intill Planty, mitt i centrum. 3 minuters gångavstånd från torget, 2 minuter från centralstationen och 1 minut från Galeria Krakowska. Perfekt plats att bo i Krakow eller säkra kapitalinvesteringar.

Lägenheten är cirka 80 m². Det har blivit rekonstruerat med stil, bland annat behållit 100 år gamla ekparketter och trädörrar. Lägenheten har en praktisk layout, den är rymlig, ljus, med högt i tak (4-4,05 m), mycket representativ. Korridoren, kantad med granit med uppvärmd golv, leder till enskilda rum: ett stort vardagsrum (35 m²) med två fönster med utsikt över Planty, ett sovrum (30 m²), ett kök med balkong och ett badrum.

Dessutom har de två rummen en enfiladliknande layout. Den enfiladliknande dörren mellan sovrummet och vardagsrummet är för närvarande stängd med rörlig spegelgarderob i sovrummet. Enfiladen kan återställas när som helst genom att ta bort garderoben.

Sovrumsfönstren har utsikt över väggen i den motsatta byggnaden helt täckt av grön murgröna. På hösten, från båda sidor om lägenheten, är alla nyanser av guld och röda blad synliga.

Från korridoren kan du också komma in i ett litet men bekvämt badrum och ett kök. Från köket kan du gå ut på en ganska stor balkong. I korridoren och i köket finns många inbyggda förvaringsplatser. Lägenheten inkluderar också en obearbetad källare i byggnaden.

Lägenheten var möblerad på ett elegant sätt och genomgick en allmän renovering: det hundra år gamla ekparkettgolvet kompletterades och glaserade; stilistisk kompatibel belysning och ny gasvärme installerades. Möblerna är stiliserade (Chesterfield-säng i grå sammet 180x220 och träbord med granit i topp i sovrummet) eller efter renovering (runt bord, stolar klädda med sammet, soffbord i vardagsrummet). Nya mattor med blommönster.

Köket är möblerat i en klassisk stil med porslinhandtag, med lätta bänkskivor i granit. Hushållsapparater ingår som: Liebherr kylskåp, Smeg tvättmaskin, Samsung induktionshäll och ugn.

Lägenheten hyrdes aldrig, den är tyst och varm. Hyresgästen kräver en månatlig betalning av PLN 250 som täcker bland annat byggnadens renoveringsfond.

Byggnaden är renoverad och väl underhållen, med andra lägenheter som ägs av långtidsboende, ägarförhållandena är reglerade och öppna. Den effektiva förvaltningen av renoveringsfonden gjorde det möjligt att renovera och måla huvuddelen av trappan i år.
Jag säljer det med ett tungt hjärta på grund av viruskrisen och personlig olycka. Jag vill inte förhandla om priset. Jag föredrar direktköpare utan mellanhänder.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB