Försäljning Exploateringsmark, Krakow, Małopolskie, Polen, Ul. Schomborna

Försäljning - Cod. 27987

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 1374.97 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Tomt till salu med bygglov i en lugn plats omgiven av stora, gröna, icke-bebyggt område ligger i det administrativa distriktet i Kraków. Närliggande butiker och lokala transporter. 15 min bilresa till centrala Krakow.

PLATS

Krakow ligger i den södra delen av Polen på floden Wisla i en dal vid foten av Karpaterna Plateau, 219 meter över havet. Warszawa, huvudstaden, ligger 300 km norr med den vackra Tatrabergen beläget bara 100 km söder.

Varför köpa gård i Krakow?

Krakow har en tydlig medeltida arkitektur layout - från `s tak du kommer att se en exceptionell rutmönster av gator som är omgivna av fragment av de överlevande stadsmuren. Denna uppfattning väcker spännande bild av en medeltida befäst stad omgiven av stadsmuren. Staden är mycket "gröna" med den stora attraktionen, "Oval City Park" som sträcker sig från Kungliga slottet till det kungliga slottet.

Dra nytta av sitt geografiska läge, syftar Krakow att bli en mötesplats för många kulturer - den centraleuropeiska stad kultur, konst och vetenskap. Flera universitet ligger i Krakow och högt uppsatta medlemmar av den polska kulturen är bosatta i Krakow. Krakow utsågs staden European Culture 2000.

EKONOMI

Krakow är den 4: e största ekonomin i Polen, som domineras av metallurgisk, tobak, och läkemedelsindustrin. Andelen av den privata sektorn i Krakow industrin har ökat betydligt under de senaste åren och utgör nu den största arbetsgivaren.

Det finns sju centralbanks kontor i Krakow, och 40 andra banker har sina kontor i denna stad. Staden är också värd för den Chamber of Hantverk, Kammaren för industri och handel, National Chamber of ekonomin, Krakow avdelningen för turism, Krakow församling Merchants, industrisamhället i Krakow, den polska föreningen för kristna affärsmän, Föreningen privat transport, Föreningen privata fastighetsägarna och andra institutioner som ansvarar för att främja affärer.

HUR MAN KOMMER DIT

Över 20 flygplatser i Storbritannien flyga till Krakow. Prova följande resurser för flyginformation:

Krakow flygplats (länk)
Billiga flyg från London Luton och Gatwick till Katowice från Wizzair.com (länk)
Direktflyg från London Gatwick till Krakow från Lot.com (länk)
Direktflyg från London Gatwick till Krakow från BA (länk)

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB