Försäljning Slott, Kobylniki, Wielkopolskie, Polen, Kobylniki

Försäljning - Cod. 28470

  • Typ: Slott
  • Område: 60000 m²
  • Antal rum: 21
  • Våning: 2

1.ALLMÄN INFORMATION

Brutto hus golvyta - ca.. 1.200 m2
Netto hus inre område - ca.. 1,050 m2
Egendom område - över 60.150 m2 (6,168 ha) av park och omgivande trädgårdar
Plats - Kobylniki, Storpolen, Polen Centraleuropa - ca. 260 km öster om Berlin, Tyskland
Egendom hyresvärd - privatperson

Designad av en av de största polska arkitekter Zygmunt Gorlewski var slottet byggdes 1886 för Tadeusz Twardowski, en polsk adelsman och hyresvärd. Denna enastående byggnad representerar essensen av neo-renässans arkitektur: rå murade fasader med sandsten detaljer och branta tak med många tinnar, torn och skorstenar; alla bidrar till höjd av slottet.
Interiörer har stora utrymmen med anmärkningsvärda headrooms, autentiska gjutna lister, finaste ornament och sten eldstäder. Fastigheten har imponerande uppfart som leder till slottet, angränsande stall och en fantastisk stor park, inklusive en damm med en ö som tillsammans skapar en otrolig intryck på ankommande gäster.
År 1990 byggnaden har totalrenoverats och utrustade med moderna tjänster, blir ett privat hotell. Fastigheten ligger inom gångavstånd till nationella skogar (ca. 350 yards), bekvämt att en ridning entusiast. Den Notecki National Park, känd för sin hisnande landskap är bara några minuters bilresa bort.
I anslutning till norra delen av en fastighet finns ett stort stall komplex, nation 1946. Den nuvarande fastighetsägaren är i proces av återvinna detta område och när lyckad, kommer att erbjuda till försäljning, prioriteras köparen.

2.ADDITIONAL INFORMATION

Konstruktion - Helrenoverad galvaniserat stål tak, alla takbjälkar i bra skick. Båge fönster med sekundära glasrutor i hela huset.
Växt rum - två oljeeldade Wiessmann pannor med Weishaupt brännare ger centralvärme och varmvatten. Backup elgenerator (diesel) i den yttre anläggningen hus vid kanten av fastigheten.
Tjänster - uppmätt kranvatten och el; centralvärme med radiatorer i hela fastigheten, dräneringssystemet med avloppsbrunn; telefonlinje (cooper); bredband;
Övriga - byggnaden är för närvarande inredda. Befintligt hotell möbler och kommersiell köksutrustning (för närvarande betjänar en bar och en hotellets restaurang)

3.LOCATION

Slottet ligger i Kobylniki, Greater Poland, centralvästra Polen, ca. 40 km (45 min med bil) bort från Poznań, en av de största städerna i Polen och ca. 260 km (02:45 hr-enheten) från Berlin, Tyskland.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB