Försäljning Lantbruk, Opole- Dąbrówka Dolna, Opolskie, Polen, Święcińska 49, Dąbrówka Dolna

Försäljning - Cod. 40752

  • Typ: Lantbruk
  • Område: 22500 m²
  • Antal rum: 20
  • Våning: 0-1

Du måste se det och du kan inte motstå att stanna där. Ett paradis för hästälskare, sportfiskare och "fotografjägare" med unik flora och fåglar, det är en stor investering för intresserade.

Fastigheten, med sina byggnader och angränsande mark, har en enorm kommersiell och servicepotential.

Fastigheten i fråga ligger i ett lugnt, charmigt läge omgivet av natur. Klimatförhållandena tillhör Oders klimatland. Vegetationen är mycket rik, lite försämrad av människor, vilket ger en ytterligare fördel och gör den erbjudna livsmiljön mer attraktiv. Stora skogskomplex, floddalar och dammar erbjuder många former av vila och avkoppling i de karakteristiska omgivningarna hos växter, fåglar och djur. Av de sällsynta växterna kan vi hitta Knotweed - en växt placerad på den polska röda listan i NT-kategorin. (Nära hotad). Det finns också många djurarter, fiskar och fåglar i området. Röd drake och svart drake, mindre fläckig örn och många andra sällsynta arter. Hela saken utförs i gott jordbruksskick, det skapar en vacker atmosfär med den omgivande skogen i Stobrawski Landscape Park. Klimatet och infrastrukturen (asfaltväg, el, vatten) erbjuder ett brett spektrum av jordbruks- och miljöaktiviteter som stöds av EU-stöd.

En exceptionellt attraktiv fastighet till salu i Opolskie Voivodeship.
Fastigheten ligger vid gränsen till 3 län; Namysłowski, Kluczbork och Opole, långt ifrån industri, med bra åtkomst av DK nr 454.

Fastigheten är ett agriturismcenter året runt i Stobrawski Landscape Park på 22,5 hektar. Fastigheten är borta från andra byggnader, skyddade av skog, som gränsar till floden. Fastigheten inkluderar: ett kanadensiskt trähus, två boende med 45 bäddar, en stall, rekreations- och nyttighetsbyggnader, skjul, en verkstad, ängar, en damm på 1 hektar.
Ett bankett- och träningsrum för 150 personer med brödugn för bakning av smågrisar / pizza / bröd etc. (bröllop, utbildningar, utbildningsseminarier, integrationsevenemang). Centret är öppet, mycket välmående, Det finns ett gym året runt, Eco-Spa trädgård (bastu + jacuzzi), beachvolleyplan, vandringscyklar, vattensportutrustning etc. I området på ängen med direktstöd.

Allt i ständig användning.

Det är möjligt att köra en annan profil av tjänsteaktiviteter (äldreboende, personalhotell; för djur: hotell, avel, träning, rekreations- och träningscenter, jaktstuga, catering etc.) eller produktion (jordbruk, skogsbruk eller annat, t.ex. snickeri etc.) )
Omedelbar närhet av Stobrawski landskapspark erbjuder stora möjligheter till ekologiska aktiviteter som stöds av flera av Europeiska unionens program som användes.
Rumskommunen, där gården ligger och angränsande jordbruksmark, har ingen lokal PPL.

Försäljning möjlig med all utrustning / lös egendom i orten, samt kundbas och kontrakt.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB