Försäljning Hus, Konstancin-Jeziorna, Mazowieckie, Polen, Lipowa

Försäljning - Cod. 42217

  • Typ: Hus
  • Område: 314 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 0

NYA BOENDE SOM KOMMER KLARA i år.

Rea i två varianter:
1. Förberedd för självbearbetning - utvecklartillstånd, oavslutat.
2. lägenhet redo att flytta in, du bestämmer och accepterar inredningsprojektet, vi möblerar efter din smak eller föreslår våra egna lösningar. Projektet förbereds individuellt.

OSIEDLE
Gården är unik, med en oöverträffad modern look, utformad så att byggnaderna smälter in i den omgivande grönskan, och panoramaglaset ger intryck av helhet och koppling av huset till trädgården. Vi har flera fler hus att välja mellan. Det finns nio hus totalt. Helt inhägnat, med 24-timmarsövervakning, passerkontroll, varje hus med bildtelefon.

HUS
Detta hus har enorma glasrutor ca 2,9m höga och höjden på rummen på varje våning. På första våningen är rummens höjd så hög som 3,05 m, mezzaninen är 3,17 m och första våningen är 2,96 m. I hallen där trappan är är höjden hela 6,5m. Husets elegans tillförs av högklassiga stora fönster och vackra glasräcke på terrassen. Det finns sju rum tillgängliga.
Residenset har en egen trädgård på 380 kvadratmeter och ligger på en tomt på 700 kvadratmeter.
Husen är utrustade med återvinningssystem, gasvärme och golvvärme.

PLATS
Godsets läge precis vid gränsen till Warszawa innebär snabb tillgång till Warszawa och samtidigt till centrum av Konstancin och en del av orten. På ett avstånd av 200 m har vi en busshållplats, och tillgång till Ursynów, till tunnelbanestationen Kabaty är cirka 15 minuter. Utfart från staden i alla riktningar tillhandahålls av Warszawas södra ringväg S2, tillräckligt nära för att komma in i den snabbt och tillräckligt långt så att bullret inte stör invånarna. Inom en kilometers radie har vi många butiker och marknader,

Utbildning: runt ett stort urval av offentliga och privata förskolor, en grundskola på Bielawska Street och privata: American School of Warszawa, No Bell School., Canadian The International School, British British Primary School, tyska Willy Brandt Schule, International European Skola, polska brittiska akademin i Warszawa, icke-offentlig grundskola Varsovia och Akademeia High School.

På ett avstånd av 3 km har vi Spa Park i Konstancin med sina examenstorn för saltlake, charmiga kaféer och platser för promenader. Konstancin är också många skogar, närhet till floden Vistula, en plats för konserter, möten och en spa atmosfär. Samtidigt har vi på Warszawa-sidan en botanisk trädgård i närheten, liksom pooler, tennisbanor, många SPA andra attraktioner.

DET FINNS INGA PROBLEM MED ATT KÖP AV HUSET AV MÄNNISKOR SOM INTE HAR POLSKT MEDBORGARSKAP.

Vi tar hand om hela köpprocessen.
DU KÖPER DIREKT FRÅN UTVECKLAREN - det finns ingen provision eller PCC-skatt.

Vi inbjuder dig att besöka denna plats personligen. Vi visar dig också gärna runt andra valfria hus i detta projekt.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB