Försäljning Hus, GDAŃSK, Gdańsk, Polen, podhalanska

Försäljning - Cod. 25982

  • Typ: Hus
  • Område: 1760 m²
  • Antal rum: 14
  • Våning: 370m2

Fristående hus, Gdansk Oliwa, gata: Podhalanska. Polen
Fullständig ägande
Pris 999,000 SEK
Byggår 1926
Surface plot 1.760 m2
Storlek 370 m2 plus 166 m2 källare område
Verktyg: Elektricitet, kraft, gas, vatten, telefon, avlopp, kommunikationslänkar
 Värme: gas, el och fasta bränslen
Vissa fönster utbytta till PVC-fönster, takpannor ersattes 2005, centralvärme ersättas under 2006.
Hus med själ, full av charm och karaktär, en dröm för familjelivet. Den verkliga pärla bland listor, som ligger i den vackraste delen av Gdansk -Oliwa, precis vid ingången till skogen Oliwa. Den enda sådan omfattande egendom i området, den största tomt i den prestigefyllda stadsdelen småhus, lugn, fridfull, men ändå ligger nära centrum av Oliwa, skolor, universitys, centrala torget, affärer, parker och kollektivtrafik.
UTMÄRKT investeringskapital.
Fastigheten är mycket attraktiv för potentiella investerare, på grund av dess unika i storlek, läge och funktion; Du kan fylla många funktioner, inte bara bostäder; Samtidigt är det också mycket lämplig för arkitektkontor, advokatbyrå, medicinska rum.
 Tack vare storleken på tomten, finns det också möjlighet att bygga mer än två hus med liknande område och så denna fastighet är också en attraktiv investering för en utvecklare.
Huset med en yta på ca 370m2, 4 våningar, med en källare av ett område med mer än 160m2 byggdes 1926 och ritades av tysk arkitekt till högsta standard, med sten och tegel, traditionell, robust och enastående metod; Huset är ett praktfullt exempel på det tidiga nittonhundratalet arkitektur och uppmärksammar sin unika prakt. Varje höjning är fylld med vackra röda tegel, ofta med hjälp av geometriska mönster med hjälp av särskilda tegel former. Inredning förvånar med välbevarade arkitektoniska detaljer, att föra ut byggnadens klass och exceptionell hantverk; väggen vid ingången till huset och längs trappan har elegant träpanel, takplattor i vardagsrummet, vackert bevarade klinkergolv i köket, trägolv på bottenvåningen och styrelser på 1: a och 2: a våningen; Rummen är rymliga med högt i tak: bottenvåningen har en höjd på 3 m, första våningen 2.7m och andra våningen 2,5m. Stor trädgård, 1760m2, väl underhållna, med fruktträd.
Hemma kan nås genom två separata ingångar: den första framifrån, den andra från trädgården vid verandan. Från trädgården kan du gå ner till källaren genom egen ingång.
Inredning som kök och badrum, vänster för renovering i köparens egen stil, smak och behov; Resten av rummen för kosmetiska förändringar; eller köparen kanske vill göra mer betydande förändringar i enlighet med deras stil och behov.
HOUSE värt pengarna,
Trots att ådra sig utgifter för renovering, med en motsvarande bidrag till arbetet, kan den slutliga effekten vara sensationellt och enastående!
Bottenvåningen: hall, stort kök med skafferi, badrum, 4 stora rum
Pietro I: spis, två badrum, 4 stora rum
Pietro II: rum med kök, 2 sovrum
Källare: tvättstuga, pannrum, toalett, två pentryn, plus andra 3 rum

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB