Försäljning Hus, Czestochowa, Silesia, Polen, Kusięta

Försäljning - Cod. 31816

  • Typ: Hus
  • Område: 246 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 1

Vi har ett exceptionellt erbjudande till dig - ett fantastiskt hus till salu i den bevakade fastigheten ca 12 kilometer från centrum av Czestochowa, nära Olsztyn - en härlig liten stad med ett antikt medeltida slott som står högt över platsen.

Herrgården ligger i det vackra området "Orle Gniazda" landskapsparken, mitt i bonny skogar och kalkstenar. Den intima och mysiga gården ger mycket lugn och ro för boende och erbjuder ett bra tillfälle att pendla och resa samtidigt. Dess unika charm har fått flera utlänningar att bosätta sig här i Polen.

 Huset byggdes 2001. Materialen av högsta kvalitet användes både vid konstruktion och efterbehandling - så levnadsstandarden är högplanerad och kan användas såväl som en plats att bo för en stor familj och en representativ fastighet för affärsverksamhet . Utrustningen har en klassisk elegans med rustika accenter, vilket ger en hemtrevlig mysighet och en känsla av lugn - speciellt i kombination med hela grönheten runt stan.

Hela området på platsen är mer än 1700 kvadratmeter (med trottoar och trädgård).
Husets yta är ca. 200 kvadratmeter. På bottenvåningen finns en veranda, en rymlig hall med separat förråd, ett badrum med toalett och duschkabin med hydromassage, en hall med inbyggda garderober, en separat kammare för flera användningsområden, ett ljust matsal som är ansluten till Köket och en liten skafferi, ett stort och rymligt vardagsrum med kakelugn (kan även användas för uppvärmning) och tillgång till terrassen i trädgården.
 På första våningen finns en hall, ett stort badrum med toalett och tvättstuga och 3 sovrum - två av dem har balkonger och en har en garderob. Det finns också ett förråd på vinden med en sänkt stege och ett litet rum över garaget, bra till exempel för ett datalaboratorium eller ett litet kontor. Ett hus har ingen källare. Keramiska takplattor, trädörrar och fönsterramar (ek trä). Centralvärme med gasinstallation och golvvärme i både badrum, kök och matsal.
 Ett stort garage ligger på bottenvåningen med en separerad entré. Framför huset finns det plats för minst 3 bilar att parkera.

Trädgården är uppdelad i en del som designades av en professionell trädgårdsmästare (den innehåller många underbara växter och träd och har sitt eget bevattningssystem) och en del som förblir oförändrad i en naturlig skog som växer runt. Ett trä, täckt lusthus för att lagra saker. Alla trottoarer av slitstark granitkub. Ett staket med träelement.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB