Försäljning 3:a, Wroclaw, Wrocław, Polen, Turniejowa

Försäljning - Cod. 27233

  • Typ: 3:a
  • Område: 128 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Lägenhet till salu, 4 rum, Wrocław, distrikt: Krzyki, 1 100 000 zloty

BARA i vårt företag! Jag skulle vilja råd till salu lyxig lägenhet, område: 128,13 squeer meter vid den prestigefyllda nya bostadsområdet kallas "Zielona Etiuda" ("The Green Etude") i Wrocław, distrikt Krzyki.

LÄGENHETEN
Denna fastighet har stora fördelar: stort utrymme, full komfort och extraordinära förmågor av inredning ger möjlighet att skapa underbara lägenhet beroende på personliga behov och smak av den framtida ägaren.

Rum / kammare:
- Stort vardagsrum med pentry och utgångsdörrar till terrassen,
- 3 sovrum,
- Badrum med toalett, dusch och badkar,
- Extra toalett,
- hall.

Höjd rum: 2,90 m.

Källare och terrass hör till lägenheten.

Hög kvalité. Ovanför pentry finns modern torkmedel. Luftkonditionering i hela lägenheten. Det finns bildtelefon och övervakning av huset egendom, pool och street.

Extra gemensamma kammare som ska användas för de boende: loundry och torkrum.

Det är delvis köpte ägandet av poolen. Två parkeringsplatser i garage (separat notation på inteckningsregistret, parkeringsplatser och ägande av pool ingår i priset på lägenheten).

Bostäder
Bostadsområde "Zielona Etiuda" / "The Green Etude" hör till de mest prestigefyllda och extraordinära fastighetsinvesteringar i Wrocław under de senaste åren. Bland invånarna i "The Green Etude" det finns företrädare för finansvärlden och näringslivet, både polska medborgare samt utlänningar.

Bostadsområde "The Green Etude" öppnades 2010. Byggnaderna har från en till fyra våningar. Bostadsområdet är extremt tyst och säker, det är stängt och har garanterat 24 timmars bevakning och övervakning. Utomjordingarna är inte tillåtna på den här fastigheten (gäster entré är möjligt endast med samtycke av invånarna). I lägenheterna finns det installerade videotelefoner, som skulle kunna användas som övervakning och ger länkar kontakt med säkerhetskontor, personal employeed på bostäder egendom, badvakter och instruktörer vid poolen etc. Tyst grannar. Fantastiskt ställe att vila, genomtänkt avveckling projekt av rekreation och sport objekt.

Invånarna har tillgång till en pool, gym, bastu, lekplats och andra faciliteter och utrymmen för gemensamt bruk. "The Green Etude" är vänliga och mycket väl underhållna plats till liv.

PLATS
Bostadsområde hör till Krzyki distriktet, i närheten av huvudkontoret för Wrocław centrum av polska Radio och TV, och ligger på den genomsnittliga deltog gatan. Utmärkt tillgång till stadens centrum. Effektiv kollektivtrafik - spårvagn till torget tar ca. 15 minuter. Utmärkt kommunikation till Bielany Wrocławskie och andra platser som tillhör den stora växande kommun Kobierzyce (ca. 5-10 minuter med bil). Mycket nära till motorvägen A4 och Wrocław motorväg Bypass (AOW eller A8).

Fastigheten är perfekt för bosättning eller lönsamma hyra investering. Att köpa en fastighet ger stora möjligheter som den gynnsamma kapitalinvesteringar.

Erbjudandet gäller endast i WGN REAL ESTATE.

TILL SALU directy: köparen inte betala provision! Säljaren betalar hela lönen för fastighetsmäklare.

Jag skulle vilja uppmana alla berörda kunder till presentationen.

Fastighetsinformation har utarbetats på grundval av uttalanden och utgör inte ett erbjudande enligt lagen, de är endast i informationssyfte och kan uppdateras, rekommenderar vi deras personliga kontroll.

Alla texter, ritningar, bilder och alla andra information som publiceras på dessa sidor är föremål för upphovsrätt. All kopiering, distribution, elektronisk bearbetning och överföring av innehåll utan tillstånd är förbjudet.
Alla rättigheter reserverade.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB