Försäljning Hus, Tarnów, Małopolskie, Polen, ul. Zaciszna

Försäljning - Cod. 24942

  • Typ: Hus
  • Område: 350 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 1

Huset ligger i Mościce - ett prestigefyllt område i Tarnów, nära den planerade fusionen med motorväg A4 och järnvägsstationen (5 min promenad). Corner Lot, fyrkant, med en yta på 14 hektar. Tyst, tyst, säker och grön miljö.
Tomten är en tvåvåningshus med en slank siluett wielobryłowej unik:
• Tätort 356 kvm,
• Boarea 291mkw + 83 kvm golvyta (anpassad till en läkarmottagning - Dental, med tillstånd, och mottagningar) + källare 150 kvm
 Huset har stora fönster som ger utmärkt även oversize exponering under hela året. På vintern, när soliga vädret medger ytterligare uppvärmning är något stor mängd inkommande solljus. På norra sidan hål, hus docieplono 15 cm polystyren.
Huset ritades och inredda med stor omsorg och uppmärksamhet till de minsta detaljerna. Ingen del av designen är ingen tillfällighet, har alla anpassats till stilen på huset och tillverkade av högkvalitativa material med fasta artister. Huvudbyggnaden efterbehandling material är inte begränsade till: Polska stengods (New Gala), trä ask och ek, marmor, granit.
Tankeväckande layout av rummen, en stil av öppna ytor gör att du kan kombinera funktioner och golvyta samtidigt som en slags intimitet hushåll.
På bottenvåningen finns ett stort 30 kvm kök kombinerat med matplats och vardagsrum på 25 kvm.
 Gästerna möts av en stor rymlig hall med en höjd på nästan 6m platt tak och katedralen från där du kan se alla rum huset. Hall, en liten, fem grader ger tillgång till köket, till ett litet omklädningsrum, badrum botten, källare, samt ett rum på 15 kvadratmeter som kan tjäna som ett bibliotek eller kontor. Det finns också tillgång till garaget belägen vid centrum av formen av huset.
På nivån för huvudentrén är en etage boyta på 60 kvadratmeter täckt med lång, domkyrkan platt tak. Spatial fönster i öst-västlig riktning med utsikt över grönskan i trädgården på framsidan och baksidan av huset skapar en ovanlig stämning, och läget för den norra sidan av huset inte tillåter kroppen överhettas vardagsrummet under varm sommardag.
 Trätrappor med ovanliga strukturer som kallas. fribärande leder upp till andra våningen där du hittar ingången till badrum med badkar, tre rum efter ca. 16 kvm. Det är också ingången till rymligt sovrum med en enorm hörnet svit ca. 30 kvm (dvs. Master Suite). Sovrummet har en dörr till trädäck genom skjutdörrar i fyra segment med en bredd på 360 cm och en höjd på 245 cm, som ligger i den stigande solen. Garret är ingången till det centrala rummet.
Det finns stora möjligheter att anpassa hemmet utrymme för den nya ägaren.

Hela huset har försetts med externa jalusier. Detta gör det möjligt, bland annat reglerar starkt solljus på sommaren och vinterunderhåll av termisk komfort och minska uppvärmningskostnaderna. Dryvit yttre isoleringssystem, polystyren 12-15 cm tjocka, användes för fasaden Baumit materialen.
Helt inhägnad tomt i en elegant staket. Hem kör trevligt, krånglig, Kullerstens uppfart (fotled Gamla stan). Trädgården planterades flera hundra olika typer av barrträd och lövträd.
 
Layer väggkonstruktion - tegel exteriör K2, inuti keramiska ihåliga Max delat med 8 cm polystyren, tak typ Fert
Takstol gran, höghållfasta sektioner, täckt med keramiska plattor Roben tyska företaget Achat modell, utformningen av stöd taksparre.
Rymliga ek fönsterkarmar, laminerade rosenträ färg, inredning Siegenia-Aubi, balkongdörr tilt och skjut, drog tillbaka inne, fönster tilt inåtgående, dubbelglasade termiska fönster, på podaszu 4 takfönster företag.
Golv - aska styrelser installerade på bjälkarna, trappor och räcken gjorda av aska, yttre trappor som leder till huvudentrén bredd 150 cm armerad betong med en bruten landningsställ på ca 5 kvadratmeter klädda klinker..
Låg temperatur golvvärme, tillverkad av kopparrör, värma ugnen efterfrågan på ca 30 kW energi, keramiska plattor i badrum och granit 2 cm tjocka, för närvarande installerade CO gasspis.
 Vattenförsörjningssystemet av kopparrör belagda termisk distribution av vatten och avlopp under golvet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB