Försäljning Villa, Krakow, Małopolskie, Polen, Trzebinia

Försäljning - Cod. 29919

  • Typ: Villa
  • Område: 244 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 2

Lake Villa

Magnifik villa i ett lugnt lantligt läge mellan Krakow och Katowice. Detta modernt inredda drömhus har en yta på 244 kvadratmeter och ligger på en tomt på 820 m².

Inbyggd bottenvåningen har efter dörren en stor hall, ett rymligt vardagsrum med en mysig öppen spis, ek parkettgolv, fönster som når till golvet för att ge en rymlig effekt samt altandörrar till trädgården, toalett, kök i hög högblank vit med kvalitet apparater (t.ex. induktion matlagning), ett kontor (som också skulle kunna användas som ett extra sovrum), och en separat rymligt våtrum med en gaspanna, utrymme för tvättmaskin och torktumlare och många skåp. Hela villan har ett centralt värmesystem.

Den rymliga garage underlätta plats för två bilar, tillgängliga både genom den fjärrstyrda garageport samt genom det våta området.

Den första våningen nås genom en öppen ek trappa. Landning och öppna TV-rum har samma ek parkettgolv som på bottenvåningen. De tre sovrummen är utrustade med en god kvalitet matta. I varje rum finns stora fönster som når fram till botten och franska dörrar till balkongerna. Två välutrustade badrum kompletterar bilden till perfektion. Det stora sovrummet har eget badrum med badkar och toalett. De vita högblanka skåp gå upp till taket. Den vandrande garderob är vacker och erbjuder mycket plats.

Villan ligger på en kulle och utrustad med ett larmsystem och intercom. Dörrar och fönster är skyddade mot inbrott. Trädgården är anlagd på två nivåer. I den nedre delen är en plattform av trä på ca 8 x 6 meter, perfekt för att ha en bra frukost, läcker lunch eller mysig diner. Villan har en utanför vattenförsörjning.

Vägen till villa är cirka 150 meter lång och helt asfalterad. Den elektroniska staket av föreningen funktioner på fjärrkontrollen. På samma väg är fortfarande fyra villor.

Rätt på inte upptagen huvudgatan är busshållplatsen, ca 150 meter från villan. Flera butiker inklusive delikatesser, Kaufland, Lidl, köpcentrum, ett gym och inomhuspool ligger cirka tre kilometer bort. Ett sjukhus är inom en kilometers avstånd.

Villan är omgiven av frodig grönska. Rådjur och fasaner strövar fritt. Solnedgångarna från balkongerna eller från trädgården är hisnande spektakulära. Panorama ger en stor sjö där flera vattensporter kan göras. Denna miljö inbjuder dig att slappna av, vandring, ridning eller cykling. Det finns även cykelvägar. Krakow erbjuder gott om kultur och arkitektur för att njuta av. Katowice har flera stora köpcentra, en växande industri och bra restauranger. Det skulle vara svårt att hitta i Storbritannien eller någon annanstans i Europa en japansk restaurang som kan uppfylla de normer

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB