Försäljning Hus, Sandomierz Koprzywnica, Świętokrzyskie, Polen, Rynek 34

Försäljning - Cod. 31926

  • Typ: Hus
  • Område: 1100 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 2

Vackert hus till salu i Koprzywnica, nära staden Sandomierz
 
Detta vackra hus ligger i en liten stad Koprzywnica, en kort bit från en underbar och historisk polsk stad Sandomierz. Huset ligger i den centrala delen av Koprzywnica Gamla Marknaden och har ett totalt användbart område på ca. 300 kvm fördelat på tre våningar. Byggnaden har nyligen renoverats (inklusive nya fönster, renoverad fasad, tak och interiör).

Huset ligger på en pittoresk tomt av 11 ares med en söt trädgård. Det finns också en ytterligare byggnad på tomten, bestående av ett pensionat (med badrum och terrass), två garage och ett tvättstuga.
 
Tomten är väl underhållen och hålls i sömlöst skick!

Huvudbyggnaden består av tre nivåer:
- Nivå "0" - med ingång direkt från gatan och en huvudport för att komma in till fastigheten. Denna nivå kan också användas för kommersiell aktivitet (historiskt brukade det finnas ett apotek).
- Nivå "1" - med egen ingång från sidan av huset, detta är ett huvudsakligt vardagsrum. Den består av 2 sovrum (med 2 balkonger), ett stort badrum med fönster, ett ljust kök med matsal och ett vardagsrum.
- Nivå "-1" - med en annan separat ingång direkt från trädgården, har denna nivå ett annat sovrum, ett litet badrum, tvättstuga, pannrum och ett förråd. .
Alla tre nivåer är kopplade med en trappa.
 
Huset har alla nödvändiga verktyg: gas, el, vatten (från både den offentliga vattenkällan och en privat brunn), internet, telefon, TV. Huset som centralvärme.
 
Denna premiss har ett utmärkt läge och erbjuder en bra känsla av integritet. Det finns livsmedelsbutiker, skola, hälsocenter samt några historiska monument i den direkta stadsdelen av huset. Koprzywnica-området är också omgivet av ett stort träområde.

Ägarna säljer denna fastighet på grund av bostadsbyte.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB