Försäljning Övrigt (Mark), Kolberg, Zachodniopomorskie, Polen, Wojska Polskiego

Försäljning - Cod. 26098

  • Typ: Övrigt (Mark)
  • Område: 1102 m²
  • Antal rum: 38
  • Våning: 6

EMTM Spółka z o. o. äger mycket tilltalande land i Mrzeżyno, ligger på vänstra stranden av Rega floden, nära munnen, där den möter Östersjön. Endast 300 m lång sträcka av skogen skiljer den från havet stranden.
I den lokala landutvecklingsplanen för Mrzeżyno varan är märkt med symbolen 3UT och är avsett för är av turisttjänster - ett hotell eller pension - tillåta
- Ägarens lägenhet på användbara är upp till 80 kvm;
- Kommersiell, catering, underhållning och andra tjänster för turister complementingthe grundläggande funktion facality.
Golvet är förhållandet och markförvaltning parametrar som definieras i den lokala planen tillåter byggandet av ett hotell wtih maximalt 6 våningar och 38 dubbelrum rum med storkök och reparerats för att organisera konferenser, utbildningar och speciella evenemang för 60-70 personer.
Attraktionskraft läge asa en catering och boende och ett träningscenter för dessa funktioner ökar tack vare den direkta närheten av Mrzeżyno hamnen och design Marina Rega.
En planerad restaurang terrass och en pir en sida av floden kommer att göra yacht, båt och kanot förtöjning möjligt nära hotellbyggnaden, som verkligen är ett original och extraordinär tillgång till den här platsen, mycket attraktivt för vattensportentusiaster kommer ner Rega eller använder hamnen och småbåtshamnen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB