Försäljning Villa, Grunwald, Warminsko, Polen, Gory Lubianskie

Försäljning - Cod. 41334

  • Typ: Villa
  • Område: 750 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 3

Góry Łubiańskie, kommun Grunwald, poviat Ostróda - hus på landet.
En vacker och härlig lantgård vid första ögonkastet. Den imponerande totala ytan av huset, 750 m2, och dess layout, säkerställer mer än bekvämt boende eller kommersiellt bruk. Bottenvåning: stort vardagsrum med öppen spis och matplats, 2 kök, förråd, badrum, tvättstuga, bastu. Första våningen: rekreationsrum med biljard och bordtennis, ytterligare 5 rum, grovkök. Vind: 3 rum, 2 badrum, gemensam lounge, förråd. I allmänhet har vi 8 rum till vårt förfogande, varav 4 med privata badrum, dessutom finns det 3 badrum i korridorerna. På byggnadens högra sida finns, med separat ingång, en lägenhet för fastighetsadministratören, med en yta på 100 m2, bestående av: 2 rum, kök, badrum, pannrum. Byggnaden har en delvis källare med en oljepanna. Golvvärme på bottenvåningen och i badrum bredvid sovrummen. En stor del av heminredningen finns kvar. En extra kolkamin ligger i en magnifik gårdsbyggnad, täckt med keramiska plattor, och dessutom: 3 häststall, ett sadelrum med toalett, 2 djurrum, 2 förråd, en ladugård, ett pannrum. Det finns en extra lägenhet ovanför stallet med 2 rum, kök och badrum. Ytterligare byggnad med garage, lager och carport. I trädgården, ett stort lusthus med en omfattande grill och en fiskdamm bredvid. Älskare av hälsosam mat kommer att uppskatta fruktträdgården, växthuset och den rymliga grönsaksträdgården. Det finns ett sportutrymme för fotboll, basket, etc. Parkeringsplatser för 8 bilar. Verktyg: vatten, el, kabel -TV, internet, telefon, avlopp, septiktank. Till Lubień -sjön är 120m och på vägen 300m. Erbjudandet för försäljning som presenteras här gäller en tomt med en yta på 0,98 hektar som huvudbyggnaderna ligger på. Endast köparen av bostaden kan köpa eller hyra cirka 18 hektar åkermark.
Tillgång ca. 7 km till motorvägen Warszawa - Gdańsk, 180 km till Warszawa och 160 km till Gdańsk. Mindre än 3 km till det berömda Grunwald Battlefield.
I juli 1410, på våra åkrar och vid kanten av sjön Łubień, lägrade den allierade polsk-litauiska armén sig före den berömda striden.
Det finns inget mer att skriva om det här stället - du måste bara komma och se det själv! Du är inbjuden.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB