Försäljning Hus, Piaseczno, Mazowieckie, Polen, Wiśniowy Ogród 5, 05-503 Bąkówka

Försäljning - Cod. 40877

  • Typ: Hus
  • Område: 390 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 3

ETT UNIKT HUS I POLEN, NÄRA KRYSSA, TILL SALU
Ett unikt enfamiljshus byggt baserat på ett enskilt projekt, mycket tankeväckande, funktionellt och bekvämt. Invånad i november 2011, belägen vid gränsen mellan Bąkówka och Głosków Letnisko, Piaseczno kommun, Mazowieckie voivodship, Polen på en vackert möblerad tomt på 1101 kvm, i ett mycket lugnt och pittoreskt område, bara 30-40 minuter från Warszawas centrum. . Huset är ett hus i två plan med en källare och ett garage för två bilar. Husets användbara yta är 251 kvm + 135 kvm utrustad källare. Huset är inbäddat i en vackert inredd och anlagd trädgård med många intressanta planteringar, över 200 växter förskönar utrymmet, inklusive blåsor, tulpaner, hortensior, körsbär, rosor, idegranar, rododendroner, ett hörn med fruktbuskar som amerikanska blåbär, kaukasiska blåbär och vinbär, kvitten, krusbär, vilda jordgubbar och andra. Hela trädgården har hydrering och belysning, det finns en särskild plats för en brasa och ett område med gungor för barn. På terrassens och trädgårdens gräns finns en rund, upplyst pool med en diameter på 7,3 m och ett djup på 1,32 m, som ligger i terrassen (63 kvm) och trädgården, som tack vare 5 m breda vikdörrar som skjuter på bågen, skapar ett utrymme på över 140 kvm med terrassen. På husets bottenvåning finns ett kök (15,77 kvm) med ett stort fönster på öst-sydsidan, utrustad med en bänkskiva i sten, ugn, diskmaskin, kylskåp sida vid sida, induktionshäll, kvarn i en stor tvåkammars handfat, sedan ett öppet matrumsutrymme med ett vackert upplyst fönster på södra sidan, kontor med terrass (17,72 kvm), omklädningsrum (2,6 kvm), badrum med dusch (4 kvm), hall med en stor garderob och en hall åtskilda av en bred dörr (9 kvm) och tvättstuga (6,5 kvm). Dekorationen i vardagsrummet är en öppen spis med ett panoramaglas och ett vattensystem, som värmer hela huset på svala höst- och vinterdagar, och en mycket original trappa gjord av massivt, böjt slaggträ. Det finns stenplattor på golven, som i vardagsrummet kombineras på ett sofistikerat sätt med parketten i exotiskt trä. På första våningen finns tre sovrum (ytor som räknas från höjden 1,90 m): 38 kvm, 16 kvm, 17 kvm. Det största sovrummet (38 kvm) med badrum utrustat med bidé, toalett, badkar och dusch (8,60 kvm) och omklädningsrum (5 kvm) har ett stort vackert fönster med en båge mot sydväst och en balkong med utsikt trädgården och poolen. De andra två sovrummen har ett separat badrum, 5,5 kvm. I källaren finns ett förråd, ett multifunktionellt rum med bar, ett träningsrum - gym, bastu och tekniska rum. Tak med fria maskor, stora takfönster, täckta med keramiska plattor.
Hela huset är färdigt med stor uppmärksamhet på detaljer med material av hög kvalitet. Huset har en central dammsugare, en speciell tunnel för transport av linne till tvättstugan och många andra bekvämligheter. Hela byggnaden är utrustad med golvvärme och ytterligare elektriska värmare i badrummen. Huset har ett professionellt larmsystem med konstant övervakning av kameror, alla grindar styrs av en fjärrkontroll.
Inredningsdetaljerna ger intrycket av att inte vara oavsiktliga, skapar en unik och individuell karaktär, och det genomtänkta arrangemanget av rum och utrustning ger stor levnadskomfort, vilket gör det till ett nöje att stanna och koppla av i detta vackra hus med en härlig trädgård.
Husets läge är extremt bekvämt. Till Warszawas centrum 30-40 minuter; till flygplatsen 20-25 minuter; rutt S-7 8 min; apotek 5 min; postkontor 5 min; grundskola och dagis 3-5 min; medicinsk klinik 3 min; lekplats 3 minuter; American School of Warsaw 20 min; främmande språkskola 1 min; köpcentrum 15 min; närliggande butiker och skönhetssalonger 1-3 min; i närheten finns flera knoppar och en terrängbana, go-karts och motocross samt många andra attraktioner och bekvämligheter.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB