Försäljning Herrgård, Radoszewice, Lodz, Polen, Niemojewskich

Försäljning - Cod. 41363

  • Typ: Herrgård
  • Område: 30285 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 0

FÖRSÄLJNINGENS ÄMNE ÄR EN BAROCKGÅRDSSTAD FRÅN 18 -TALET, BYGGT AV NIEMOJEWSKI, OMBYGGT VID 19 /20 -TALET OCH FÖR 1945. NU RENOVATERADE, DET ÄR PRIVAT FASTIGHET. Runt herrgården finns en park, där du kan hitta många exemplar av monumentala träd, främst småbladiga skogar och hängande ekar. TOMTEN ÄR MER ÄN 3 HA, OCH PÅ DITT OMRÅDE, UTANFÖR HUVUDBYGGNADEN MED 10 RUM, OCKSÅ MED SANITÄRA OCH SOCIALA RUM, DET FINNS EN STOR LANDBYGGNING: 126 KVADRAT. BYGGT FRÅN VESTER EFTER 2000.

ENLIGT INFORMATIONEN FÖR ÄGAREN HAR DOTTER FÖR FASTIGHETSRENOVATION ALDRIG GENOMFÖRD DET ÄR DET MÖJLIGT ATT FÅ FINANSIELT STÖD FÖR ETT SYFTE FRÅN KULTUR- OCH NATIONSMINISTEREN.

TEKNISKA VILLKOR OCH SLUTSTANDARD FÖR BYGGNADEN MED OMRÅDET FÖR 600 kvm

Den sjuaxlade främre höjden är dekorerad med en flervåningsportik med fyra pelare, toppad med en platt platta och en balkong på trädgårdssidan. Den så kallade Polskt tak: hippat, trasigt, utrustat med dolkar för att tända. Tak i sten. FÖNSTER: trä, låda. DÖRRAR: trä. Enligt monumentregistret för National Heritage Institute finns följande objekt på listan över monument: herrgårdskomplexet, slutet av 1700 -talet: herrgården och parken.

VAPEN / MEDIA

Huvudbyggnad utrustad med elektriska och vatteninstallationer som ersattes 2006. AVLUFT: EGET (BUILDING ANSLUTEN TILL AVLOPSBEHANDLINGSENHET).

LAYOUT OCH BESKRIVNING AV RUM

BUNGVÅNG (höjd 3,25 m):
På bottenvåningen finns 7 rum (delvis enfilade) med följande ytor: 34 kvm, 20 kvm, 34 kvm, 62 kvm, 42 kvm, 42 kvm, 17 kvm. Kök med yta 14 kvm, två badrum med en yta 5,5 kvm och 7 kvm Rumshöjd: 3,25 m.
Parkett och brädor på golv. Väggarna är putsade och målade med färg.


GOLV:
På första våningen finns 3 rum med en yta på ca 26 kvm, 16 kvm. och 32 kvm
Betongtaket på vinden gör att du kan ordna ytterligare rum på egen hand.
Vi kommer in på vinden från korridoren med ett område av 40 kvm för vänster och höger sida är det därför möjligt att designa två rum med en yta på 60 kvm. och 70 kvm Höjden på båda till åsen är 6 m.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB