Försäljning 3:a, Poznań, Poznan, Polen, Podgorna street

Försäljning - Cod. 37278

  • Typ: 3:a
  • Område: 215 m²
  • Antal rum: 7
  • Våning: 3
  • Byggnadsvilkor: Good

Du kommer att älska denna charmiga, rymliga och tysta takvåning med 3 sovrum, tvättstuga, fullt utrustat tvättstuga med toalett och enormt vardagsrum med öppet kök och matsal i mitten av staden! Tänk dig att dricka kaffe på en lugn 50m2 terrass och glöm alla dina bekymmer och stadsmässa och rörelse! Lägenheten ligger på den sista våningen i en tre våningar byggnad, i en nyrenoverad trappa med ingången från välskött innergård.

Denna plats kan bli din idealiska bostad!

Denna sällan tillgängliga takvåning har sin lyx till stora terrassfönster både från sovrum och vardagsrum, fjärrstyrda takfönster, elektriska persienner, golvvärme, luftkonditionering och stort fullt utrustat kök med unik betongbänk. Samtidigt ger träbjälkar och vitlackade tegelmurar den här egenskapen en vacker urban loftstil.

Tvättrummet kan enkelt bytas till ytterligare badrum. Efter samråd med arkitekten kan du också skapa enastående vinterträdgård på terrassen för att helt njuta av kalla dagar.

Fastigheten är väl belägen för tillgång till Gamla torget och ett brett utbud av lokala dagliga affärsfaciliteter, stormarknader, läkare, banker, restauranger, bekväma mataffärer, tågstationer, bibliotek och vanliga spårvagnstjänster. Bara gångavstånd till världsberömda centrum för handel och konst- Stary Browar. Dessutom kan dina gäster stanna några steg från dig på Don Prestige Residence eller från februari 2019 på lyxiga Hampton by Hilton.

Lägenheten kommer att finnas tillgänglig efter tre månader från undertecknandet av preliminärt kontrakt. För närvarande är det upptaget av en hyresgäst.
 
Vi är öppna för förhandlingar! Försäljning utan agent.

Vänligen kontakta oss via e-post eller telefon

Måndag till fredag ​​09.00-17.00

Agnieszka Arndt
+33607937618
aa@mrgroup.dk

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB