Försäljning Villa, Jeziora Wielkie, Kujawsko-Pomorskie, Polen, Gaj 6, 88-324 Jeziora Wielkie

Försäljning - Cod. 23489

  • Typ: Villa
  • Område: 224 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Huset ligger i ett pittoreskt läge i byn Gaj, Stora sjöarna kommun, distrikt Mogilno provinsen Kujawsko - Pomorskie.

Beskrivning:
• Hus: 3-rums varierande dimensioner och ett vardagsrum, fristående byggnad med ett loft, tak: singel kanadensiska
• garageplatser med tillhörande ekonomisk komponent i den totala arealen av 33,10 m2
• Yta: 4151 m2
• Plats: landsbygdsområde, närhet till skogen
• verktyg: el, vatten, avlopp

Fastigheten är belägen i stadsdelen väg med asfaltytan. Inhägnad delvis byggd på pelare av metallnät, maskan ligger längs raden av säkringen. När ett hyreshus parkeringsplats täckt med granit, delas för hand, och trottoaren och manövrering gjorda av samma kub. Byggnaden är anpassad till behoven hos en person med funktionshinder, från terrassen i den typ av uppfarten ramp med räcken.

Fristående hus med vindslägenhet ligger i ett lugnt och tyst område, ett landsbygdsområde omgivet av tallskog, som ligger på bottenvåningen: vardagsrum, 2 sovrum, kök, matsal, tvättstuga, på översta våningen finns ett rymligt rum med olika anpassningar och badrum.

Standard avslutar: på väggarna efterbehandling med dekorativa element; på golvet i rum av hög kvalitet furugolv. I köket, badrum och andra rum sida vid sida. Badrummen kaklade kakel totalt. Hall: klinkergolv. Täckt terrass kantad med keramiska plattor.

Värme CO bostadshus med en öppen spis med en vattenmantel, öppen spis i vardagsrummet, golvvärme del av den registeransvarige och den manuella styrenheter och el, och genom radiatorer. Varmvatten - möjligheten att värma den öppna spisen, värmeväxlar thermocirculation (300 l) och flöde elektrisk värmare i badrummet.

Byggnaden öppnades 2010. På fastigheten finns en trädgård som gjorts av utformningen av enskilda delar av trädgårdsarkitektur, väl underhållna och välskötta skäl, täckta banor med ytan av grus och krossad sten Field. Tomten ligger i anslutning till en naturlig barrskog-lövfällande skogsdistrikt Miraj, bildar ett mycket gynnsamt mikroklimat för behandling av många olika förhållanden, inklusive i synnerhet luftvägssjukdomar och är omgiven av två sjöar Wójcińskim och Ostrowski nära Powidz Park.

Priset på fastigheter är hög kvalitet köksmöbler med hushållsapparater och andra möbler som är utrustade bostadshus. Mycket bra läge! Inom gångavstånd är en medicinsk klinik; dagis; skola, och även på ett avstånd av ca 3 km finns en fritidsanläggning - rekreation i Przyjezierze. Fastigheten är belägen i zonen för täckning av alla mobiloperatörer att garantera problemfri tillgång till Internet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB