Försäljning Villa, Gdańsk, Gdańsk, Polen, Ledowo, Jesionowa

Försäljning - Cod. 27748

  • Typ: Villa
  • Område: 520 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 1

En vacker två våningar herrgård, med en yta på mer än 500m2, ligger i en pittoresk park med en yta på 15,900m2.
Dessutom har herrgården ett mindre hus med en yta om ca. 100m2 bestående av två rum, ett vardagsrum med pentry, badrum, tvättstuga, en låsbar intern garage och ett rymligt skjul.
Fastigheten är belägen på en sluten, mysig terräng, mycket väl belägen transport klokt, med en asfalterad länsväg (med snöröjning på vintern). Genom automatiska portar, och vid övervinna flera tiotal meter gränd genom träden, vi anländer framför residenset.
På bottenvåningen finns ett vardagsrum med öppen spis med röd marmor (som också värmer hela Ist golv), kopplad på ena sidan med en matsal för 12 personer, och å andra sidan med ett rum av typen "vinterträdgård" och tillgång till en stor terrass där du kan beundra den pittoreska landskapet i trädgården. Också ligger på bottenvåningen är: ett allrum med biljard och bordtennis, ett minigym och studera med ett bibliotek och garderob; ett rymligt kök med pentry, badrum med dusch, tvätt och pannrum (Viessmann oljepanna) och en separat korridor som leder till garaget.
En upplyst, marmortrappa omgiven med handsmidesjärn räcke leder från vardagsrummet till första våningen. Den övre våningen finns 5 rum, 2 badrum och rymlig garderob, samt en stor funktionell hall med utgång till balkongen.
Badrum med marmor efterbehandling. Huset är utrustat med golvvärme. Trä fönsterkarmar och dörrar, centraldammsugare.
I parken kan man beundra: en hundraårig ekar, magnolior, syrener, kolonn ekar och en fruktträdgård med gamla sorter av frukt: äpplen, päron, körsbär. Det finns två dammar i trädgården, en på framsidan av huset, den andra på baksidan av trädgården, bredvid som ett lusthus, grill och rökning kammare ligger.
Trädgården och egendom är upplyst. Telefon + larmsystem.
Gården är inte under överinseende av kulturarvet kärlet. Det kan fritt expand / ombyggda. Handlingen kan du bygga andra byggnader / pool.
Erbjudandet är en krävande kund som värderar fred, komfort, bekvämlighet och hög standard. Jag hjärtligt inbjuder dig att kontakta mig för ytterligare information och förhandlingar.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB