Försäljning Hus, Konstancin Jeziorna, Warszawa, Polen, ul. Broniewskiego 25

Försäljning - Cod. 31989

  • Typ: Hus
  • Område: 720 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 4

17 km från centrala Warszawa, ett hälsosamt, solidt hus med en själ att avsluta med ett nytt tak och nya trä, vackra stora fönster fönster. Huset ligger centralt i en stor trädgård med gamla träd (limar, lönn, granar, bokträd, gråtpil, unga kastanjer, valnöt, plommon) och gott om fåglar, fjärilar och röda ekorrar. Lugn, lugn gata, bra för promenader (2 minuters promenad till den pittoreska floden Jeziorka och en vandringsled längs sina banker). Vänligt, lugnt område. 5 minuters promenad till busshållplatsen (linjer - till Warszawa) samt små butiker och en skönhetssalong. 5 minuter med bil till en stor stormarknad eller, i motsatt riktning, till kurorten delen av Konstancin-Jeziorna. Mycket nära till medicinska kliniker (statliga och privata), skolor och daghem, simbassänger (en av dem 5 minuters promenad på samma gata) och andra fritidsanläggningar (parker, skogar, naturreservat etc.). En perfekt plats att bo och ett hem där gästerna inte vill lämna ... Byggnaden kan slutföras som en familjens bostad eller lägenheter. Det är också lämpligt för ett diskret företag som ett vårdhem, litet hotell, skönhetssalong, spa eller liknande, eller ett prestigefyllt hemmakontor för en professionell. En annan fördel är dess administrativa plats - även om adressen är Konstancin-Jeziorna (en av de mest eftertraktade adresserna runt Warszawa), ligger själva tomten i Chylice by med mindre stränga regler på fastigheter.
Huset har ett fotavtryck på 200 m2, färdig källare (höjd 2,5 m), färdig bottenvåning (höjd 3 m), första och andra våningen är oavslutade.

För mer information, husplaner eller för att ordna en visning, var god kontakta mig när som helst. Detta är en direkt försäljning från ägaren / ingen byrå avgifter.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB