Försäljning Herrgård, Krakow, Małopolskie, Polen, Majówny 6a

Försäljning - Cod. 30544

  • Typ: Herrgård
  • Område: 440 m²
  • Antal rum: 14
  • Våning: 2

Till salu egendom som består av två hus ligger på en snygg, inhägnad mark i området 1181 m2 i det gröna och lugn del av Kraków Olszanica. Sidan underhålls med vackra träd, buskar och blommor. Tillgång till platsen längs en asfaltväg, goda kommunikationer till resten av staden - på ett avstånd av 130 m finns en busshållplats med linjer 152,252,352,902. I Olszanica finns också snabbtåg Balice- Kraków (Galeria Krakowska) - Wieliczka (saltgruvan), som ger tillgång till centralstationen på 15 minuter! Mycket god tillgång till centrum med bil -. Ca 10-15 min, och enkel resa till motorvägen.

Fastigheten består av två separata byggnader: en villa med en yta. Använd ca 260 m2 (50 m2 vinden) utformade och färdiga genom att måla Academy examen och en mindre, fristående hus med en yta. ca 180 m2 (utbyggbart), där de två nedersta stora garage med en total yta. 90 m2 (för 4 bilar), och den övre delen av bostäder / tjänsten.

Huvudbyggnaden från 1987, expanderade i slutet av 90-talet. År 2005 tog emot expansion. Ytterväggar byggda av keramiska tegel, isolerad 10 cm frigolit, tak täckt med bitumen. Plattor där ersätts med fasader i 2012. Golvet är täckt med keramiska plattor, i en ett sovrum finns trägolv. Huset är mycket rymlig, funktionell layout rum:

Bottenvåningen har: vardagsrum med öppen spis, matsal, stor hall med ett litet omklädningsrum, 2 rum, kök, badrum, tvättstuga. hh., pannrummet. Matsalen vetter mot en terrass och trädgård.

På första våningen finns en stor verkstad, tvättstuga, toalett, 2 sovrum, omklädningsrum, badrum i området. 25 m2. Från studion dörren till vinden i området. ca 50 m2 och en liten terrass med utsikt över trädgården.

Det hela slutade mycket original, med uppmärksamhet på varje detalj. Möbler designade och skräddarsydda, handburna keramik på väggen i badrummet eller över standardhöjden av rummen är bara några av fördelarna med detta hus.

Det andra huset byggdes 2001. Med keramiska tegel. Ovanför garaget är en bostad som skulle kunna fungera som en studio / kontor på ca. 90m2. Den består av ett vardagsrum med pentry, sovrum, badrum och hall. Gas centralvärme. Direkt framför byggnaden inför gatan är det också 6 parkeringsplatser. - Bygga också perfekt för uthyrning.

Du kan förstora trädgården genom re-buy ytterligare angränsande tomt på ca 8 tunnland. Fastigheten har en extra anslutning av vatten för bevattning (billigare taxa) gjorde 2014. Centralvärme gas från ugnar Buderus. Dessutom, centraldammsugare.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB