Försäljning 4:a, SOPOT, Pomorskie, Polen, Małopolska 5

Försäljning - Cod. 27720

  • Typ: 4:a
  • Område: 101 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Jag skulle vilja erbjuda dig exklusiv lägenhet mätning 101 m2 i den vackra och renoverat hyreshus i Villa Helena i Sopot. Trots att det ligger i nöjesorten, det ligger i en lugn och grön del av staden nära den pittoreska stranden.

Lägenheten är den enda platt på hela 2: a våningen med stora träfönster i alla fyra väderstreck och därmed, vilket ger unik komfort. Det har totalrenoverats - dess vitalisering har noga övervakas av konservator av historiska byggnader. Renoveringsarbeten har utförts av den erkända företaget BUDROS, som bland annat har varit huvudentreprenör Hilton hotell i Gda? Sk har referenser från många andra prestigefyllda investeringar. Den exakta reproduktionen av minsta arkitektoniska detaljer och utrustning kännetecknande för Sopot i början av 20-talet har säkerställts. Trappan behåller sin unika stil och smak. Inne i lägenheten har trädörrar högkvalitativa installerats matchar perfekt celling dekorerad med belgiska läkt. En annan fördel med den här lägenheten är den vackra, stor terrass tillverkad av en kombination av trä, granit och mässing. I priset ingår två praktiska lager; en i källaren och den externa lagrings för cyklar och barnvagnar. Det finns en möjlighet att äga två parkeringsplatser i garaget (för 30.000 PLN + moms), vilket gör detta erbjudande helt oöverträffad på marknaden av eleganta lägenheter i Sopot.

Villa Helena är en magisk plats för permanent beläggning i det lugna gröna område med vacker strand i närheten och i direkt anslutning till Tricity Landscape Park. Det är också adressen i den välkända orten, som ger ägarna möjlighet att delta i alla konstnärliga evenemang i Sopot som gör det mer än lätt att hyra lägenheten tillfälligt. Komplexet pooler "Aqua Park" är öppen året runt gör det möjligt att koppla av i pooler, bastu och ligger bara 300 meter från fastigheten. Dessutom är SKM inom intervallet 80 m vad ger enkel tillgång till centrum av Gdynia, Gda? Ska och direkt till flygplatsen av "Lech Wa ?? sa".

De utestående effekterna av renovering och högkvalitativa material som används för vitalisering av Villa Helena kan bäst bedömas personligen genom att titta på lägenheten.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB