Försäljning 1:a, Krakow, Małopolskie, Polen, Prusa 21

Försäljning - Cod. 30040

  • Typ: 1:a
  • Område: 35 m²
  • Antal rum: 1
  • Våning: 3

Vacker studio (35 m2) i ett utmärkt läge i stadsdelen Salwator, Krakow. Ett separat stort rum (20 m2), separat kök med en liten matsal, badrum (toalett, badkar), hall; fönster vetter mot soliga trädgården; uppfattning inte skyms av andra byggnader.

Lägenheten renoverades för några år sedan. Det är möblerade och inkluderar en tvättmaskin, spis, ugn, kylskåp och mikrovågsugn. Terar elektriska värmesystemet. Källare ingår i försäljningen.

Lägenheten ligger på tredje våningen i en renoverad och välskött byggnad. Gata. Prusa; 10 minuters promenad till Gamla torget, 3 minuter till Błonia och Vistula Boulevards. Läget gör lägenheten perfekt för investering! Mycket nära torget på Stawach, affärer och bra kollektivtrafik till staden.
Lägenheten är för närvarande hyrs av en besökande professionell och hyresavtalet kan sägas upp inom två månader. Lägenheten kan hyras inom 2-4 dagar från dagen för reklam.
Rättslig status: full äganderätt och inte utsätts för några finansiella åtaganden; plats har sin egen fastighetsregistret. Försäljningen kan även göras med den aktuella utrustningen.
Vänligen direkt maila ägaren.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB